Branding & Strategie

opfrissen van uw logo en huisstijl, of een nieuw merk lanceren?

Een merk met effect onderscheidt zich van de concurrentie. En dat is waar wij bij kunnen helpen! Of het nu voor een volledig nieuwe branding is of een rebranding, wij creëren een aparte merkidentiteit, inclusief logo en huisstijl, die voor een toegevoegde waarde zorgt voor de komende jaren.

Planning

Alle goede relaties beginnen met een gesprek. We luisteren naar uw doelen en leren uw bedrijf kennen. We onderzoeken uw concurrenten, bepalen hoe we een impact kunnen hebben en helpen bij het oplossen van de behoeften van uw klant.

We werken samen om uw ideeën te verfijnen en oplossingen voor te stellen die u helpen uw doelen te bereiken.

Design

Samenwerking levert de beste resultaten op. We luisteren naar uw verhaal, kijken naar uw ambities en creëren een reeks concepten die indruk maken.

Samen met uw inbreng zullen onze ontwerpers en ontwikkelaars een uniek en opwindend merk of website creëren dat u en uw bedrijf met trots zullen dragen.

Build

Een merk bestaat niet alleen uit een logo. Wij nemen een identiteit en creëren visuals die uw producten en diensten met de juiste applicaties presenteren. In samenwerking met bestaande merken of startende ondernemingen ontwerpen we alles van logo’s en briefpapier tot iconen en illustraties.

Grow

We bieden veel meer dan ontwerp en productie. We geven je een krachtige marketingtool voor je merk met een focus op creativiteit, bruikbaarheid en conversies.

Het resultaat is een weergave van uw bedrijf die aantrekkelijk en functioneel is en meer leads genereert.

logo ontwerp
logo en slogan
logo en huisstijl

Werkwijze

Op basis van het onderzoek en de communicatie strategie die bepaald werd, stellen wij een plan op om uw merkidentiteit impact te geven. Aan de hand van een reeks concepten stemmen wij ons ontwerp af met u en sturen we het bij. Vervolgens worden de guidelines opgesteld en worden de puntjes op de i gezet.

Naargelang de noden van uw bedrijf zorgen wij voor een reeks applicaties die uw merk op de markt brengen. Dit kunnen print applicaties zijn zoals visitekaartjes en brochures, maar ook digitale applicaties zoals websites en advertenties. We zorgen ervoor dat uw merk gelanceerd wordt met alle benodigdheden.

Wil je graag een voorstel voor jouw project?

let's work together