Marketing communicatie

Strategie, planning en design voor uw communicatie

Hebt u nood aan een strategische marketing communicatie met impact? Wij plannen en ontwikkelen op maat gemaakte communicatie voor uw bedrijf (zowel intern als extern). Wij zorgen voor een coherente, herkenbare communicatie die ondersteund wordt door sterke visuals en copy.

Strategie

Dankzij een goed uitgekiende strategie onderscheidt u zich van uw concurrenten en houdt u uw klanten op de hoogte van uw activiteiten. Wij genereren, begeleiden en plannen uw bedrijfscommunicatie om blijvend succes te garanderen.

Planning

We luisteren naar uw doelstellingen en leren uw bedrijf kennen. We bestuderen hoe we een impact kunnen hebben en helpen uw behoeften op te lossen. We werken met u samen om uw ideeën te verfijnen en oplossingen voor te stellen om u te helpen uw doelen te bereiken.

Design

Bij marketing zijn resultaten alles. We zijn geen marketingbureau, maar we zijn goed in het creëren van een reeks middelen en tools om u te helpen een succesvolle marketing communicatie uit te voeren. We leveren allerlei applicaties om uw doelen te bereiken.

Print & digitaal

Dankzij onze jarenlange praktische ervaring komen we via een diepgaand denkproces en met concrete oplossingen tot een aantrekkelijk design met inzicht. We werken cross-platform en voorzien grafisch design voor uw marketing communicatie, zowel geprinte als digitale applicaties.

grafisch ontwerp campagne
grafisch ontwerp campagne

Werkwijze

Op basis van het onderzoek en de strategie die bepaald werd, stellen wij een plan op om uw marketing communicatie impact te geven. Aan de hand van een aantal concepten stemmen wij onze ideeën af met u en sturen we het bij. Vervolgens wordt er bepaald welke applicaties nodig zijn om uw doelen te bereiken.

Naargelang de noden van uw communicatie strategie zorgen wij voor een reeks applicaties die uw boodschap overbrengen. Dit kunnen print applicaties zijn zoals visitekaartjes en brochures, maar ook digitale applicaties zoals websites en advertenties. We zorgen ervoor dat uw boodschap overgebracht wordt met alle benodigdheden.

Wil je graag een voorstel voor jouw project?

let's work together