AUTHORITY

Rebranding en web design

Authority biedt resultaatgerichte marketing diensten om te groeien. Deze online marketing agency uit Oudenaarde is opgericht door Alexander Schmitt die met zijn team de kennis en ervaring deelt met klanten om te evolueren op het gebied van digitale communicatie.

Rebranding, evolutie van het logo

Met het oog op groei op de volgende fase voor Authority kwam de vraag aan Designaid om het huidige logo ontwerp en de huisstijl te herbekijken. Zonder de opgebouwde merkbekendheid en herkenbaarheid was de oefening duidelijk om een frisse wind door de communicatie te blazen met frisse maar stijlvolle kleuren.

Het logo zelf blijft in dezelfde sfeer met de arend maar die wordt nu uit zijn frame gehaald en maakt voor een opwaartse beweging die de groei van het agentschap vertegenwoordigd.

Web design, ux en visuals

Voor de structuur van de nieuwe website hebben we voor een dynamische homepage gekozen met de toepassing van de nieuwe huisstijl aan de hand van guidelines. De website is een evolutie in lijn met het nieuwe logo waarbij gewerkt wordt met een remake van de oorspronkelijke visuals die evolutie en technologie voorstellen.

Voor de navigatie en gebruiksvriendelijkheid is gekozen voor een modern lettertype en een eenvoudige, luchtige structuur. De nieuwe website wordt ontwikkeld door het eigen development team