rebranding, Shipex

Authority is een online marketing agency uit Oudenaarde opgericht door Alexander Schmitt.
Het agentschap ontwikkelt digitale marketing-strategieën op maat van hun klanten met als oogmerk het bedrijf te laten groeien.

Dankzij de kennis en ervaring van Alexander en zijn team kan de klant rekenen op resultaatgerichte communicatiediensten en een evolutie in hun digitale communicatie.

shipex-img1
shipex-img2

logo evolutie

Authority was klaar voor een volgende groeifase en kwam bij Designaid aankloppen om hun logo en huisstijl te herbekijken. Aangezien ze al een zekere merkbekendheid en herkenbaarheid qua huisstijl hadden opgebouwd, was de oefening duidelijk om een nieuwe wind door de communicatie te blazen met frisse maar stijlvolle kleuren.

We behielden de arend van het oorspronkelijke logo maar haalden de herkenbare vogel uit het frame en lieten het een opwaartse beweging maken, als symbool voor de groei van het agentschap.

branding, toegepast

Authority is een online marketing agency uit Oudenaarde opgericht door Alexander Schmitt.

shipex-img3

nieuwe website

Met de nieuwe huisstijl als basis ontwikkelden we een nieuwe website met een dynamische homepagina en opgefrist beeldmateriaal.

Om de website volledig in lijn te brengen met het nieuwe logo van de opwaartse arend, ontwierpen we nieuwe versies van de oorspronkelijke visuals die evolutie en technologie voorstellen.

Op vlak van navigatie en gebruiksvriendelijkheid staan een modern lettertype en een eenvoudige, luchtige structuur centraal. De website werd ontwikkeld door ons in-house development team.

shipex-img4