TEAMLEADER

Rebranding

Teamleader is een Software die de administratie van zelfstandigen en kmo's eenvoudiger maakt door verschillende functies zoals CRM, facturatie, project management en support in één gebruiksvriendelijke tool aan te bieden.

Rebranding, evolutie van het logo

Teamleader werd opgericht in 2012 door huidig CEO en oprichter, Jeroen De Wit samen met co-founders, Willem Delbare en Mathias De Loore. Ondertussen is het bedrijf gegroeid met filialen in verschillende Europese steden. In 2015 kregen wij de vraag om in samenwerking met Alison Agresti (strategie) en Justine Harcourt (copywriter) aan de rebranding te werken.

Ons team onder leiding van Julien Merlin met de samenwerking van Matthijs Janssens is gestart met het uitwerken van de visuele concepten op basis van de strategische oefening.

Met de feedback uit het Teamleader kamp is de oefening gegroeid en zijn we gaan werken op het origami concept. Daar is een spontaan logo uitgekomen die in lijn ligt met de identiteit van de onderneming.

Toepassingen

De vorm van het logo ontwerp is heel herkenbaar en maakt het mogelijk om er creatief mee om te gaan. Hierbij een aantal voorbeelden van toepassingen, als app icon, briefpapier, visitekaartjes etc.