varelsecutiry1

website Varel Security

Varel Security is een gespecialiseerd bedrijf in beveiliging van woningen en bedrijven uit Hasselt. Op basis van een bestaande huisstijl hebben wij de nieuwe website ontwerp en de ontwikkeling uitgewerkt.

Dit project werd gerealiseerd in samenwerking met Bakermen, die onder meer de marketingstrategie, de SEO en de inhoud voor hun rekening hebben genomen.

navigatie, ux design

Op basis van twee aparte doelgroepen hebben we gekozen voor een keuzevenster waarbij de bezoeker kan kiezen voor particulier of bedrijf.

De website werd ontwikkeld in WordPress en de structuur is voor zowel het gedeelte particulieren als het gedeelte bedrijven hetzelfde. Zo is het eenvoudig te beheren en blijft het gebruiksvriendelijk.

Er werd gekozen voor aantrekkelijke beelden met zachte kleuren uit de bestaande huisstijl en leuke icoontjes. De formulieren zijn gekoppeld aan hubspot, zodat het verkeer op de website optimaal gemonitord kan worden.

varelsecurity-navigate

mobiele ervaring

varelsecurity-01
varelsecurity-02
varelsecurity-03

Meer en meer gaat een webdesigner starten aan een ontwerp vanuit het oogpunt van een mobiele gebruiker om daar een aangename gebruikerservaring van te maken.

Op basis van het logo en de huisstijl, de doelgroep en de doelstellingen van een onderneming gaan we zoeken naar de juiste structuur voor de navigatie. Zo kunnen we zorgen voor een optimale beleving en voor een ideale interactie, waarbij leads gegenereerd worden.

Op de nieuwe website worden de USP's duidelijk in de kijker gezet en krijg je een helder inzicht over het advies dat het bedrijf kan leveren.

Een aantrekkelijke blog met relevante artikels, compacte landingpagina's voor de diensten en een frisse contactpagina met een fijne nieuwe website als resultaat.

Bekijk het project.