Group 1953

MAGAZYN

Magazyn is een online marketing agency uit Oudenaarde opgericht door Alexander Schmitt. Het agentschap ontwikkelt digitale marketingstrategieën op maat van hun klanten met als oogmerk het bedrijf te laten groeien. Dankzij de kennis en ervaring van Alexander en zijn team kan de klant rekenen op resultaatgerichte communicatiediensten en een evolutie in hun digitale communicatie.

Group 1950
Group 1951
Group 1952

Concept

Om de website op een originele manier te kunnen bouwen, gingen we op zoek naar een creatief concept in lijn met de nieuwe branding. We kozen voor het concept van een tijdlijn als navigatiemenu waarmee de bezoeker in stappen tot een helder inzicht komt.

Om in de originele sfeer van Bakermen te blijven, ontwierpen we illustraties die refereren naar de stijl van de “gangster”-jaren ‘60. De combinatie van de navigatie, de originele illustraties en de moderne huisstijl maakt dat de rebranding van Bakermen een succesvol project is.

huisstijl

Omdat Bakermen een nieuwe site wilde lanceren, kwam automatisch ook de vraag om het bestaande logo en de bijhorende huisstijl te herbedenken. Om de herkenbaarheid van het merk te behouden, verwerkten we het originele logo, een illustratie van een gangsterhoed, in het woordmerk BakerMen.

Het nieuwe logo is dus geen revolutie maar een subtiele evolutie. De frisse blauwe tint in het ontwerp, aangevuld met leuke grafische elementen, zorgt voor een moderne huisstijl.