Branding

Group 1949-01

De identiteit van uw merk wordt weergegeven door een krachtig logo. Maar vergis u niet, een merk is zoveel meer dan alleen een logo. Het is de som van vele delen: de combinatie van zowel zichtbare als onzichtbare aspecten die uw bedrijf of organisatie vertegenwoordigen. Een merk met effect onderscheidt zich van de concurrentie. En dat is waar wij bij kunnen helpen! Wij creëren een aparte merkidentiteit, inclusief logo en huisstijl, die voor een toegevoegde waarde zorgt voor de komende jaren.

Definieer uw merk

Een goed gedefinieerde merkidentiteit zorgt ervoor dat zowel uw klanten als uw werknemers weten met wie ze dagelijks in contact staan. Het maakt communicatie eenvoudig en effectief. Een sterk logo en een consistente huisstijl zijn onderdeel van een uitgekiende merkidentiteit en merkstrategie.

Hoewel een logo er goed uit moet zien – het heeft de juiste kleuren en het integreert het juiste pictogram – is de schoonheid van uw logo echt niet het allerbelangrijkste. Uw logo is uw identiteit: het identificeert uw bedrijf en uw merk, en er hangt een bepaalde betekenis aan vast. Natuurlijk kan uw logo er geweldig uitzien, maar het belangrijkste is om u te identificeren en duidelijk te maken waar u voor staat.

Hoe bouwen we uw merkstrategie uit?

Om een succesvolle merkstrategie op lange termijn te ontwerpen en te implementeren, bekijken we uw huidige content en gebruikte mediakanalen, het (achtergrond-)verhaal van uw bedrijf en de ideeën waar u zelf mee rondloopt. Op basis van uw input stellen we een moodboard samen vanwaaruit we aan uw merkidentiteit gaan bouwen.

We starten met het uitwerken van sketches die we in de vorm van een presentatie komen voorstellen. Na het voorstel en rekening houdend met uw feedback gaan we verder met de ontwikkeling van uw nieuw logo en huisstijl. In de finale fase ontvangt u de guidelines of de huisstijlgids, een handboek dat u wegwijs maakt in het gebruik van uw nieuwe huisstijl. Daarnaast ontvangt u de nodige bestanden voor het logo (beeldmateriaal, illustraties en eventueel icons).