Branding.

Strategie & Positionering

Uw project kan een merk, een digitaal product of een website zijn. Wat uw idee ook is, wij zorgen met onze ontwerpen voor een sterke visuele identiteit. 
Een branding project stopt bij ons niet als de huisstijl klaar is. We gaan graag een stap verder door je nieuwe stijl te lanceren, de nodige fame te geven en leads en conversies binnen te halen. Twee vliegen in een klap.

Strategie & Positionering

Het branding proces vereist een holistische benadering, waarbij niet alleen wordt gekeken naar esthetiek, maar ook naar hoe de visuele elementen de algemene bedrijfsstrategie en merkpositionering ondersteunen. Het succes van een nieuw logo en huisstijl hangt af van hoe goed ze communiceren wat het merk uniek maakt en hoe ze resoneren met de doelgroep.
Hoe verloopt het proces?
Het creëren van een frisse visuele identiteit start met het duiken in de kern van missie, visie, waarden en design trends. Vervolgens, door strategische inzichten en diepgaande marktanalyse, ontspringt een creatieve brainstorm die leidt tot unieke concepten. Deze fase bloeit uit in het ontwerpen van diverse logo-opties en een stijlgids, allemaal in harmonie met de merkessentie. Afgerond met een krachtige lancering, wordt de vernieuwde identiteit dynamisch in de markt gezet, stevig verankerd in de algemene bedrijfsstrategie.

Een overzicht van branding toepassingen

+ identity workshop
+ market analysis
+ brand strategy

+ branding, visual identity
+ rebranding
+ employer branding

+ copywriting
+ tagline
+ tone of voice

Ontdek gerelateerde cases

KIBU

Branding
Graphic Design
Webdesign

Mac²

Rebranding
Webdesign

Advertising campagne NGO

Advertising
Graphic Design