Webdesign

webdesign-shoecase

Hebt u nood aan een overzichtelijke en handige website? Wij ontwerpen en ontwikkelen op maat gemaakte websites en webshops die mobielvriendelijk zijn (en dus klantvriendelijk) en goed scoren in de zoekresultaten van Google. U kunt de content van uw website zelf gemakkelijk aanpassen en beheren, dankzij het gebruiksvriendelijke WordPress-systeem.

"Zorg ervoor dat uw website uw merk versterkt"

Kies voor een performante en

Succesvolle websites worden aangedreven door meer dan enkel design

Vroeger werd uw onderneming gevonden via een gedrukte advertentie in De Gouden Gids - hoe groter, hoe beter! Nu is uw website uw online visitekaartje voor potentiële klanten. U krijgt drie seconden om een eerste indruk te maken! En als uw bezoeker leuk vindt wat hij ziet, krijgt u misschien een paar minuten van zijn tijd. Dus kom op, wees geweldig, wees authentiek! De juiste mensen zullen u vinden. Uw website is de grootste ambassadeur van uw merk, uw diensten, uw producten en uw bedrijfscultuur.

...met modern UX design, die

Op maat van uw behoeften

Het web design of grafisch ontwerp staat voor ons centraal bij het maken van een nieuwe website. Uw website ziet er niet alleen goed en fris uit maar is ook gemakkelijk te gebruiken dankzij een modern UX design. Elke website ontwerpen we zorgvuldig op maat van uw behoeften en met uw eindgebruiker in gedachten. Het is van het grootste belang voor ons team én voor u dat uw website snel is en compatibel met cross-platform browsers. Wij streven er dan ook naar resultaatgerichte en gebruiksvriendelijke websites af te leveren. Wij geven er de voorkeur aan om u bij elke stap in het ontwikkelproces te betrekken en inzichten, analyses en nieuwe technologieën met u te delen.

Goede zoekresultaten dankzij SEO

Standaard worden de functionaliteiten voor SEO of Search Engine Optimalisatie ingesteld zodat uw site goed scoort in de zoekresultaten van Google. We bieden daarnaast ook de mogelijkheid om een uitgebreide keyword-analyse ofzoekwoorden-onderzoek en de bijhorende optimalisatie uit te werken.

... en gebruiksvriendelijk voor u en uw klanten!

In de wereld van vandaag, waar 98% van de mensen een smartphone in hun zak hebben, is uw website de toegang naar alles wat u aanbiedt. En uw website is 24/7 open! Dat uw nieuwe website mobielvriendelijk of responsive moet zijn, spreekt voor zich. Dit is niet alleen belangrijk om de bezoeker op uw website te houden maar ook om hoog in de zoekresultaten te verschijnen.

We zorgen ervoor dat u de website zelf op een eenvoudige manier kunt beheren via een eigen dashboard. U kunt gemakkelijk en snel projecten toevoegen, blog artikels schrijven, teksten en foto’s aanpassen. We kiezen voor het WordPress-beheersysteem (CMS of Custom Management System) omwille van het gebruiksgemak en waarvoor oneindig veel functionaliteiten bestaan. Deze functionaliteiten worden plugins genoemd, vergelijkbaar met apps op een smartphone. Lees hier meer over WordPress.

We bieden een onderhoudspakket aan waarmee uw website op tijd en stond de nodige updates krijgt zodat deze performant en veilig blijft functioneren. Regelmatig houden we up de hoogte van relevante cijfers met een duidelijk overzicht. Hebt u vragen of nieuwe wensen? Ook dan staan we steeds voor u klaar.

webdesign-mobile