Cases / Eenvoudig Factureren

Eenvoudig Factureren

#rebranding
huisstijl

Eenvoudig factureren is een web applicatie waarmee bestelbonnen, offertes en facturen kunnen gemaakt worden. De naam zegt het zelf, de eenvoud is de grote kwaliteit van deze tool. Je gebruikt de tool via de browser, dat kan via desktop of mobiel.

Onze opdracht was om een pittige -en herkenbare huisstijl te bedenken om de bestaande tool een upgrade te geven. Om dat te bereiken zijn we op zoek gegaan naar een leuk figuurtje dat beantwoord aan deze vragen.

Het nieuwe logo zorgt voor herkenbaarheid en past zich aan, aan de omgeving. Dat wil zeggen dat het responsive is en dat het naargelang de drager, een mobiel icoontje of op social media anders vertoond wordt.

icoon
website ontwerp
logo en huisstijl

De kleuren zorgen voor een dynamische toon en beklemtonen de eenvoud van de applicatie. De combinatie van het icon en de kleuren geven een frisse tint en een fijn gevoel om dagelijks mee te werken.

De toepassingen zijn compatibel voor zowel digitale kanalen zoals de website, mobiel en social media als op print media, waarbij het icon als achtergrond illustratie veel mogelijkheden biedt.

De rebranding zorgt voor een extra kwaliteit om de tool verder te gaan verdelen en te ontwikkelen. Het zorgt voor een manier om te differentiëren en mee te evolueren.

huisstijl
opmaak map
huisstijl