Cases / Europa bij ons

Europa bij ons

#graphic-design #webdesign
branding antwerpen

Het communicatie team van de provincie Antwerpen heeft ons aangeschreven voor het hertekenen van de bestaande web applicatie ‘Europa bij ons’.

Via deze app kan je ontdekken wat Europa allemaal doet in de provincie Antwerpen. Op de interactieve kaart zie je snel welke projecten er zijn in de verschillende gemeentes.

De app werd opnieuw ontworpen met het oog op een gebruiksvriendelijke beleving. De layout werd door een minimalistisch design opgefrist. We hebben voor een eenvoudige maar heldere navigatie gekozen ondersteund door moderne icons.

web design antwerpen

App design

Voor het nieuwe grafisch ontwerp, zijn we vanaf het begin gaan kijken hoe het design zich gedraagt op mobiele toepassingen. De manier waarop het menu uitklapt en de grootte van de buttons zijn cruciaal voor een aangename gebruikservaring.

De app is een interactieve kaart die via een zoekopdracht in het menu een aantal resultaten weergeeft. Via het menu kan je als bezoeker de locatie ingeven en er bepaalde criteria, zoals een thema of een programma aan koppelen.

De informatie wordt weergegeven via een overlay die de details van de projecten weergeeft via de nodige teksten en het bijhorende foto -en videomateriaal.

mobile web design antwerpen