Branding.

Strategie & Positionering

Uw project kan een merk, een digitaal product of een website zijn. Wat uw idee ook is, wij zorgen met onze ontwerpen voor een sterke visuele identiteit. 
Een branding project stopt bij ons niet als de huisstijl klaar is. We gaan graag een stap verder door je nieuwe stijl te lanceren, de nodige fame te geven en leads en conversies binnen te halen. Twee vliegen in een klap.

Strategie & Positionering

Het branding proces vereist een holistische benadering, waarbij niet alleen wordt gekeken naar esthetiek, maar ook naar hoe de visuele elementen de algemene bedrijfsstrategie en merkpositionering ondersteunen. Het succes van een nieuw logo en huisstijl hangt af van hoe goed ze communiceren wat het merk uniek maakt en hoe ze resoneren met de doelgroep.
Hoe verloopt het proces?
Het creëren van een frisse visuele identiteit start met het duiken in de kern van missie, visie, waarden en design trends. Vervolgens, door strategische inzichten en diepgaande marktanalyse, ontspringt een creatieve brainstorm die leidt tot unieke concepten. Deze fase bloeit uit in het ontwerpen van diverse logo-opties en een stijlgids, allemaal in harmonie met de merkessentie. Afgerond met een krachtige lancering, wordt de vernieuwde identiteit dynamisch in de markt gezet, stevig verankerd in de algemene bedrijfsstrategie.
Logo design, guidelines & assets
Via teamwork ontstaan de meest spraakmakende logo’s! We duiken diep in uw verhaal, analyseren de concurrentie, en verkennen uw aspiraties om adembenemende concepten te smeden. Uw inzichten gecombineerd met onze creatieve input leiden tot unieke en opwindende resultaten. Daarmee creëren we richtlijnen zodat elk teamlid uw nieuwe identiteit op alle afdelingen, online en offline, kan implementeren doorheen de hele communicatie.

Ontdek gerelateerde cases

KIBU

Branding
Grafisch ontwerp
Webdesign

Mac²

Rebranding
Webdesign

Advertising campagne NGO

Advertising
Grafisch ontwerp