branding

logo-huissji

De identiteit van uw merk wordt weergegeven door een krachtig logo. Maar vergis u niet, een merk is zoveel meer dan alleen een logo. Het is de som van vele delen: de combinatie van zowel zichtbare als onzichtbare aspecten die uw bedrijf of organisatie vertegenwoordigen.

Een merk met effect onderscheidt zich van de concurrentie. En dat is waar wij bij kunnen helpen! Of het nu voor een volledig nieuwe branding is of een rebranding, wij creëren een aparte merkidentiteit, inclusief logo en huisstijl, die voor een toegevoegde waarde zorgt voor de komende jaren.

Sterk logo, consistente huisstijl

Een goed gedefinieerde merk-identiteit zorgt ervoor dat zowel uw klanten als uw werk-nemers weten met wie ze dagelijks in contact staan. Het maakt commu-nicatie eenvoudig en effectief.

Een sterk logo en een consistente huisstijl zijn onderdeel van een uitgekiende merkidentiteit en merkstrategie.

Merkstrategie

Om een succesvolle merkstrategie op lange termijn te ontwerpen en te implementeren, bekijken we uw huidige content en gebruikte mediakanalen, het (achtergrond-) verhaal van uw bedrijf en de ideeën waar u zelf mee rondloopt.

Op basis van uw input stellen we een moodboard samen vanwaaruit we aan uw merkidentiteit gaan bouwen.

Creatief proces en guidelines

We starten met het uitwerken van sketches die we in de vorm van een presentatie komen voorstellen. Na het voorstel en rekening houdend met uw feedback gaan we verder met de ontwikkeling van uw nieuw logo en huisstijl.

In de finale fase ontvangt u de guidelines of de huisstijlgids, een handboek dat u wegwijs maakt in het gebruik van uw nieuwe huisstijl. Daarnaast ontvangt u de nodige bestanden voor het logo (beeldmateriaal, illustraties en eventueel icons).

Wil je graag een vrijblijvende offerte, een meeting vastleggen? of neem contact op voor een gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.