Cases / Advertising campagne NGO

Advertising campagne NGO

#advertising #graphic-design

Voor de non-profitorganisatie 11.11.11 hebben we met veel enthousiasme aan de eindejaarscampagne gewerkt, waaronder posters, chocoladeverpakkingen, briefpapier, een kalender en gadgets. Al deze elementen zijn vormgegeven in hun recent vernieuwde visuele stijl, met als doel het bewustzijn te verhogen en fondsen te werven voor specifieke thema’s of projecten.

Een belangrijk aspect van ons werk is de creatie van de packaging.
De innovatieve verpakkingsontwerpen die de nadruk leggen op duurzaamheid en milieubewustzijn. Elk ontwerp weerspiegelt met zorgvuldig gekozen materialen en visuele elementen de essentie van milieuvriendelijkheid, waardoor onze verpakkingen niet alleen functioneel zijn, maar ook het bewustzijn verhogen rond belangrijke milieu- en duurzaamheidskwesties.

Als onderdeel van deze campagne hebben we ook de opmaak van de jaarlijkse kalender verzorgd. Onder het motto ‘Strength in Numbers’ kozen we voor krachtige opmaak die de gezamenlijke inspanningen en de impact van collectieve actie uitlichten.

Dankzij deze zorgvuldige beeld selectie van het 11.11.11 team is de kalender verheven tot meer dan een simpel tijdsinstrument; het dient als een krachtig statement van onze inzet voor activisme en versterkt het idee dat we gezamenlijk meer kunnen bereiken.

Voor advertising campagne zijn er ook een reeks aanvullende gadgets ontworpen die om boodschap verder te versterken. Dat omvat onder meer buffs, placemats, vouwtenten, bladwijzer, elk met een uniek ontwerp dat de huisstijl en de kracht van eenheid weergeeft. 

Bovendien hebben we specifieke content en animaties voor social media posts gecreëerd, die ontworpen zijn om onze volgers te engageren en de kernboodschap van onze campagne ‘Strength in Numbers’ op dynamische en interactieve wijze te verspreiden.

Elk van deze items draagt bij aan de algehele beleving en impact van onze campagne, waardoor onze boodschap op diverse platforms en in verschillende formaten wordt versterkt.