Cases / KIBU

KIBU

#branding #graphic-design #webdesign
signage design

Voor KIBU hebben we een uitgebreid branding– en webdesign project uitgevoerd. Gespecialiseerd in het leveren, plaatsen, afwerken en restaureren van diverse houttoepassingen, was het essentieel om een passende visuele identiteit te creëren. We hebben een nieuwe huisstijl ontwikkeld, geïnspireerd op een abstractie van een houtpatroon, met donkerblauw, lichtblauw en roze als accentkleuren.

De nieuwe huisstijl weerspiegelt niet alleen de kernactiviteiten van KIBU, maar straalt ook professionaliteit en moderniteit uit. Het webdesign is naadloos geïntegreerd met de branding, waarbij de kleuren en visuele elementen consistent zijn doorgevoerd. Hierdoor krijgt de online aanwezigheid van KIBU een eigentijdse uitstraling die de kwaliteit van hun vakmanschap perfect belichaamt.

Naast het branding- en webdesign project hebben we ook de brochure en verpakkingen voor KIBU ontworpen. De brochure biedt een overzicht van hun diensten en projecten, terwijl de verpakkingen zijn ontworpen om de hoogwaardige houtproducten van KIBU op een stijlvolle en herkenbare manier te presenteren. Het abstracte houtpatroon en de kenmerkende kleuren creëren een consistente visuele identiteit die zowel op papier als in de praktijk tot leven komt.

ontwerp brochure