Cases / Kolektiv

Kolektiv

#branding
logo ontwerp

Kolektiv is de natuurlijke samenwerking tussen Designaid en de Woordnatie. Deze laatste onder leiding van Rob Swolfs, is een ervaren strategisch copywriting bureau met sterke referenties zoals Sodexo, WDP en Axa bank.

Op basis van een aantal succesvolle communicatie projecten waarbij de sterke boodschap en aanpak van de Woordnatie ondersteund wordt door de creatieve input van Designaid is de samenwerking een logisch gevolg.

mobile web design

Kolektiv is een gedreven team met tonnen ervaring dat zich toelegt op een sterk strategisch onderbouwde campagnes zoals employer branding.

web design

Een voorbeeld van een Employer branding campagne, is de lancering van de  ‘Samen Sterkers’ voor rusthuis groep Armonea (Colisee groep).

Om de interne communicatie tussen de +/-7000 werknemers te versterken is er een campagne gelanceerd met een sterke boodschap en een bijhorende app. De Colisee Connect app moet ervoor zorgen dat de werknemers optimaal kunnen communiceren. Naast de algemene campagne is de  lancering en content van de app een belangrijk onderdeel van het werk van Kolektiv.

opmaak briefpapier
grafisch ontwerp visitekaartje