Cases / Armonea

Armonea

#employer-branding
banner ontwerp campagne

Armonea is de tweede grootste zorggroep van het land met maar liefst 85 verschillende sites en 6.500 werknemers. Het was dan ook een uitdaging om al deze mensen dichter bij elkaar te brengen door middel van een langdurige employer branding campagne. Er werd vanuit Designaid gezorgd voor een coherente, herkenbare campagne die deze missie moest volbrengen.

grafisch ontwerp campagne

Er werd voor Armonea een aparte visuele identiteit ontworpen die de bestaande branding combineerde met een herkenbare campagne identiteit. Deze bestaat uit een opvallend kleurenpalet en grafische elementen die ontstaan zijn uit een abstractie van het logo van Armonea. Er is ook gekozen voor een straffe slogan “Wij zijn #SamenSterkers” die overal in de toepassingen gebruikt wordt.

grafisch ontwerp campagne

Met deze nieuwe opgestelde guidelines werd er gezorgd voor zowel print toepassingen zoals posters, flyers, gadgets, maar ook digitale toepassingen zoals animaties en zelfs een tv-show. Deze tv-show kreeg op zijn beurt dan ook weer een eigen aparte subidentiteit en teaser communicatie om deze aan te kondigen.