Rebranding.

Strategie & Positionering

Een ‘Rebranding’ project is meer dan alleen het opfrissen van uw logo; het is een complete transformatie van uw huisstijl die uw merk een nieuwe wind geeft. Bij ons staat uw visie centraal, terwijl we samenwerken om een krachtige, coherente identiteit te creëren die de essentie van uw bedrijf vastlegt en uitstraalt. Of u nu een subtiele verfijning nodig heeft of een radicale vernieuwing, ons team van deskundige ontwerpers staat klaar om uw merk te voorzien van een onvergetelijke en effectieve uitstraling die de tand des tijds zal doorstaan. Stap vandaag nog in de wereld van mogelijkheden met een vernieuwd, dynamisch en tijdloos merk.

Strategie & Positionering

Bij een rebranding project zijn strategie en positionering twee cruciale pijlers die het fundament vormen voor het vernieuwen van uw merkidentiteit. Een doordachte strategie begint met een diepgaande analyse van uw huidige merk, doelgroepen, markttrends en concurrenten. Dit inzicht stelt ons in staat om de unieke waarden en het onderscheidend vermogen van uw merk helder te definiëren.

Hoe verloopt het proces?

Het rebrandingproces begint met een grondige analyse van het huidige merk en marktonderzoek. Vervolgens wordt een strategische merk- en positioneringsstrategie ontwikkeld. Het creatieve team ontwerpt een nieuwe visuele identiteit, inclusief logo en huisstijl, die intern wordt afgestemd en goedgekeurd. Na de implementatie van deze elementen op alle bedrijfsmaterialen volgt een zorgvuldig geplande lancering. De impact wordt gemeten en bijgestuurd waar nodig, om de merkwaarde en marktpositie te versterken.

Logo design, guidelines & assets

Bij een rebranding leveren we een volledig pakket aan assets, waaronder digitale brand guidelines met gedetailleerde instructies voor logo, kleuren en typografie. Ook inbegrepen zijn een vernieuwd logo, een set iconen, en social media templates om een uniforme merkbeleving te waarborgen. Deze elementen zijn essentieel om uw nieuwe merkidentiteit consistent en effectief uit te dragen, zowel online als offline. Daarnaast is een nieuwe website ook iets dat wij kunnen aanbieden om uw vernieuwde merk online optimaal te presenteren.

Let's Work Together.

Zit je met een brandende vraag? Heb je een sprankelend idee?
Of wil je gewoon vrijblijvend advies?
Laat het ons weten en we spreken verder af.

Ontdek gerelateerde cases

KIBU

Branding
Graphic Design
Webdesign

Mac²

Rebranding
Webdesign

Advertising campagne NGO

Advertising
Graphic Design