WordPress

WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) waarmee de gebruiker op een eenvoudige manier de inhoud (content) kan bijwerken zonder dat daar technische kennis voor vereist is. Ondertussen is WordPress wereldwijd het meest gebruikte systeem. Lees ook, 10 redenen om voor WordPress te kiezen.

Design

Designaid legt de focus op het design en gebruiksvriendelijkheid van een website. Daarom vertrekken we vanuit een design dat achteraf opgezet kan worden in WordPress.

SEO & Zoekresultaten

Search Engine Optimization (SEO) is belangrijk voor de zoekresultaten van je website. Via de Yoast plugin voor WordPress kan je je website optimaal instellen daarvoor.

Dashboard

Via het dashboard of beheerpaneel van WordPress kan je de website bijwerken.

Onderhoud

Wij bevelen aan om plugins regelmatig te updaten
zodat de site optimaal kan blijven werken.

Functionaliteiten

WordPress Plugins zijn functies die je kan toevoegingen aan je website. Een voorbeeld is de SEO-plugin van Yoast. De plugin maakt het mogelijk om meta-beschrijvingen aan je WordPress pagina’s en -artikels toe te voegen om je zoekresultaten te bevorderen.

Social media plugins

Leuke manieren om interactie te verkrijgen op je site en social media kanalen te promoten is het gebruik van een instagram, facebook of twitter feed.

E-commerce plugin

WooCommerce is een e-commerce plugin voor WordPress. Het begon als een eenvoudige plugin, maar is ondertussen gegroeid tot een enorme community. WooCommerce is één van de meest populaire e-commerce systemen ter wereld en werd miljoenen keren gedownload.

Formulieren

Om leads te genereren via jouw website kan je formulieren opstellen. Via WordPress dashboard kan je een custom formulier
opzetten met de gewenste velden.

Vertaal module

WordPress heeft een tool waarmee je gemakkelijk je website kan vertalen. De WordPress Multilingual Plugin (WPML)