Cases / Colisee Connect

Colisee Connect

#branding
banner ontwerp campagne

Colisee Connect is een employer branding campagne gebaseerd op de vraag van Armonea “Hoe verbind je 6.500 werknemers van hetzelfde bedrijf, verspreid over 89 verschillende locaties in het hele land?”. Het antwoord daarop was “Door een mobiele app te lanceren die het delen van content en informatie over alle afdelingen en locaties mogelijk maakt.”. We hebben hiervoor een uitgebreide communicatiestrategie opgezet en ontworpen om de interne communicatietool bedrijfsbreed te lanceren.

web design campagne

Ten eerste moest de juiste tone-of-voice worden bepaald om de juiste snaar te raken bij iedereen in het bedrijf, van facilitair personeel en zorgpersoneel tot hoger management en senior profielen. Alle communicatie moest tweetalig zijn in een toegankelijke, creatieve en heldere vormgeving. 

De campagne kreeg dan ook een eigen grafische identiteit met een herkenbaar kleurenpalet en wederkerende vorm die ontstaan is uit een abstractie van het logo van Armonea.

grafisch ontwerp campagne

Onder de deliverables waren een app, website, tutorials, folders, posters, brochures, video content, app graphics, een app content mix, customized donuts, lanyards, en nog veel meer. Al deze deliverables zijn ontworpen aan de hand van de opgestelde branding guidelines van deze campagne Colisee Connect is nu volledig operationeel voor de 6.500 mensen die bij het bedrijf werken. 

ontwerp lanyard campagne
mobiele web applicatie